Cadeaushop voor groot en klein

Droomdoos.eu
Tel. +32 (0)495 384 336 | ma-vrij 14u tot 21u | info@droomdoos.eu | Volg ons op:Twitterfacebook
logo_e_commerce
Zoeken
Nieuwtjes

DroomDoos behaalt het E-commercelabel van Unizo

Wat is het E-commercelabel ?Een kwaliteitsgarantie voor de klanten!

Amper 4% van de Vlaamse ondernemers biedt zijn klanten een waterdichte online verkoop via de eigen website, mét de mogelijkheid online te betalen, zo blijkt uit UNIZO-onderzoek. Wie online aankopen wil doen, doet dat dus vooral bij buitenlandse webwinkels.

Om ondernemers te stimuleren een veilige, klantvriendelijke webwinkel te ontwikkelen, lanceert UNIZO een e-commerce audit. Sites die beantwoorden aan de wettelijke vereisten en aan de voorwaarden voldoen inzake gebruiksgemak en veiligheid, ontvangen het UNIZO-e-commercelabel. Ondernemers kunnen zich via deze site inschrijven voor de UNIZO e-commerce-audit. Wie slaagt mag het UNIZO e-commercelabel op zijn site plaatsen als kwaliteitsgarantie voor de klanten.

Een site met het UNIZO e-commercelabel bevat correcte en volledige informatie over het bedrijf en de ondernemer achter de site. Ook de prijzen van de goederen of diensten, eventuele bijkomende leveringskosten,betalingsmogelijkheden en -voorwaarden en annulatiekosten staan ondubbelzinnig vermeld op de site. Bij online bestellingen of aankopen ontvangt de koper bovendien een bevestiging van zijn order met daarop alle gegevens van de transactie ter controleOnline betalingen moeten gebeuren via een erkende payment service provider.