Cadeaushop voor groot en klein

Droomdoos.eu
Tel. +32 (0)495 384 336 | ma-vrij 14u tot 21u | info@droomdoos.eu | Volg ons op:Twitterfacebook
logo_e_commerce
Zoeken

PRIVACY STATEMENT DROOMDOOS

  

DroomDoos hecht grote waarde aan de bescherming van uw privacy en persoonsgegevens.
DroomDoos zal uw gegevens uitsluitend gebruiken of aanwenden in overeenstemming met de Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer en de andere relevante vigerende wettelijke voorschriften.


Wij kunnen uw persoonsgegevens gebruiken om u te voorzien van informatieve nieuwsberichten over de werking, dienstverlening, nieuwe producten of diensten, toetreding van medewerkers, belangrijke nieuwsberichten in verband met uw sector, et cetera. Uw gegevens worden in geen geval overgemaakt aan derden, noch voor informatieve, noch voor publicitaire doeleinden. DroomDoos heeft alle mogelijke juridische en technische voorzorgen genomen om ongeoorloofde toegang en gebruik te vermijden.


U heeft steeds een wettelijk recht om uw persoonsgegevens geheel of gedeeltelijk aan te vullen, te verbeteren of te verwijderen. DroomDoos verbindt er zich toe binnen de 5 werkdagen aan uw verzoek gevolg te geven.


Bij een bezoek aan de website van DroomDoos worden er enkele gegevens ingezameld voor statistische doeleinden. Deze gegevens zijn: IP adres, vermoedelijke plaats van consultatie, uur en dag van consultatie, welke pagina’s er werden bezocht. Wanneer u de website van DroomDoos bezoekt verklaart u zich akkoord met deze gegevensinzameling bestemd voor statische doeleinden zoals hierboven omschreven.