Cadeaushop voor groot en klein

Droomdoos.eu
Tel. +32 (0)495 384 336 | ma-vrij 14u tot 21u | info@droomdoos.eu | Volg ons op:Twitterfacebook
logo_e_commerce
Zoeken

Welkom op de pagina van de verlanglijsten.

Je hebt hier de mogelijkheid om zelf een lijst te creëren of een lijst van iemand anders te bekijken.

 

Het creëren van zo'n verlanglijst is eenvoudig en volledig gratis. Het verplicht je tot niets want de producten worden ook niet gereserveerd, het is enkel een hulpmiddel om iedereen te laten weten wat je graag zou hebben. Ideaal voor een verjaardagsfeestje of voor tips tijdens de feestdagen.

 

Bij het leggen van een geboorte- of adoptielijst worden de producten wel gereserveerd. De toekomstige ouders ontvangen dan een leuk geschenk en voor cadeautjes van een geboorte- of adoptielijst worden er geen transportkosten aangerekend. Er is ook mogelijkheid om de producten te komen bekijken. Wil je meer informatie hieromtrent, neem dan contact met ons op : ann@droomdoos.eu of +32 (0)3 336 30 79

Hoe maak je een verlanglijst aan?

Klik op ‘Mijn verlanglijst bekijken’. Log eerst in en geef je lijstje een naam.

Zoek je product en klik dan op “verlanglijst”. Hierdoor wordt je product geselecteerd en zo kan je dit doen voor al je “droom”producten.

Via Mijn Account – Mijn Verlanglijst kan je je eigen lijst dan bekijken. Door op de naam van het lijstje naast de knop “Bewerken” te klikken kan je een prioriteit geven aan het product (hoe belangrijk vind je een bepaald product), een aantal ingeven en/of een product schrappen.

Staat het aantal van het product op ‘0’ dan is het product door iemand gekocht. Wie de schenker is, blijft natuurlijk wel een verrassing !

Na opmaak kan je de verlanglijst doorsturen naar je familie, vrienden, ...

Dit kan via Mijn account - Mijn verlanglijst en dan rechts onderaan kan je de naam en het e-mailadres van de personen ingeven.

Hoe kan je een verlanglijst bekijken ?

Klik op ‘Bekijk Verlanglijst van iemand anders’ en zoek de juiste naam.

Product gekozen ? Klik dan in de verlanglijst op de knop 'winkelmand'.

Hierna verdwijnt het product uit de lijst; zo worden dubbele boekingen vermeden.

 

Gaat het om een kado ? Dan kan het natuurlijk feestelijk verpakt worden en indien gewenst kan er een felicitaitiekaart met persoonlijke tekst aan toegevoegd worden. Duid deze extra functie aan bij de afwerking van je order.

De besteller kan ook kiezen of het kado bij hem thuis geleverd moet worden of rechtstreeks bij de ontvanger. Het juiste adres kan je ingeven bij 'leveringsadres'.

Vragen ? Bel ons op nummer +32 (0)3 336 30 79 of stuur een mail naar info@droomdoos.eu